Specifieke projectregistraties

 

Naast de standaardkankerregistratie voorziet de online applicatie WBCR ook in de mogelijkheid tot deelname aan een aantal specifieke registratieprojecten.  Die projecten lopen in het kader van Quality of Care. Deelname is niet verplicht, maar biedt wel een meerwaarde aan het onderzoek in de strijd tegen kanker. Registratie laat immers toe de variatie in uitgevoerde behandeling en outcome voor de patiënt te registreren. Aan de hand van die cijfers kan dan gewerkt worden aan een optimalisatie van de behandelingsstrategie en de daaraan verbonden outcome voor de patiënt.


De applicatie laat je de keuze of je de projectspecifieke registratie rechtstreeks wenst te combineren met de wettelijk verplichte kankerregistratie of later wenst in te vullen op een voor jou aanvaardbaar moment.

De projectspecifieke registraties dienen ingevuld te worden via de projectspecifieke modules aanwezig op de startpagina van de WBCR.

 


Voor meer info over deze projecten kan je terecht bij de helpdesk WBCR. Je kan hen bereiken per telefoon op 02/250 10 10, of per mail via info@kankerregister.org.

 

Je kan deelnemen aan volgende registratieprojecten:

 


Top

login
zoek